Ingen märkvärdig maträtt, men gött blev det.
INGREDIENSER:
1 pkt (300g) marinerad tofu (om man vill göra det lätt för sig)
1 pkt (2,5dl) sojagrädde
1 stor gul lök
3-4 klyftor vitlök (va inte blyg)
1 tsk grön curry pasta
Spenat, sparris och champinjoner efter eget behag
Salt och peppar typ...
GÖR SÅ HÄR:
Fräs på svampen i lite olja + curry pastan, krydda lite. Hacka löken och vitlöken och fräs dem i olja. Veva ner spenat och sparris och låt dem fräsa med löken någon minut på slutet. Smula i tofun och häll sedan på grädden. Låt alltsammans puttra några minuter. Salta och peppra lite till, smaka av. Jag la i en klick creme fraiche också för jag kryddade lite väl mycket.
Slängde ned en svampbuljong i pastan för att få en liten extra touch på smaken.
MATLAGNINGSMUSIK:
* Mp Fenriz' Metal Merchants Festival Dj Set - Part 2
Receptet är taget från mitt egna "Vegan Recept 2008 - det är en logisk väg att gå" recept fanzine.
Sunday, February 20, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Om du la i Creme fraiche varför inte använda riktig grädde? Blir lite fylligare då tror jag iaf
BEFA: hade en klick cf i kylen så man tager va man haver =)
Post a Comment