INGREDIENSER:
Basmatiris
1 pkt Quorn bitar
Vitlök
200 gram Kokosmjölk
- - - - - - - - - - - - - -
100 gram Cashewnötter
2 msk Rapsolja
2 msk Ingefära (färsk) riven
1 msk Garam masala
1 tsk Spiskummin
2 msk Honung
1 tsk Salt
1 krm Cayennepeppar
400 gram Passerade tomater
Olja att steka i
GÖR SÅ HÄR:
Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet. Hetta upp lite olja i en gryta och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Jag frästa på quornbitarna med vitlök innan jag tillsatte kryddpastan. Tillsätt sedan kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter. Servera med Basmatiris och Papadums. Kanske en klick soya på toppen.
MATLAGNINGSMUSIK:
* Warcry - Maniacs On Pedestals
* Warcry - Deprogram
Receptet är taget härifrån. Det luktade galet gott och det smakade fan som på indisk restaurang. Lyckad rätt, fast nästa gång blir det till att krydda starkare.
Tuesday, March 22, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Fassikken vad det tipsas om intressanta recept hela tiden.
Indiskt som är så gott oxå
Det enda som saknas i detta matrecept är lite köttfärs :-)
KRISTOFFER: gjort nå burgare än då? =)
ANONYM: jo...
THOMAS: nä fy fan, köttfärs hade nog bara pajjat det hela. Men lite kyckling kanske?
Post a Comment