Wednesday, November 30, 2011

8-bit punk radio (in swedish)

Är inte direkt bekväm med den digitala, men efter jag skummat igenom mail nr två ifrån Micke så tyckte jag att det verkade som ett schysst initiativ och en bra idé. Mycket av vad som står i texten är ren latin för mig, men ungdomarna fattar nog tugget. Läs nedan och avgör själva:

For info about Sthlm 8-bit punk radio IN ENGLISH, click HERE!
Or mail: admin@sthlm8bit.com

"Sthlm 8-bit punkradio är en ny applikation till android och flashspelare till datorn. Nu letar vi efter punkmusik att lägga ut till applikationen och spelaren. Alla band och punkkategorier är välkomna att lägga ut sin musik. Om ni skulle vilja lägga ut er musik skulle de vara väldigt tacksamt.

Sthlm 8-bit punkradio spelar slumpade låtar efter vilka kategorier som är valda, tex "77", "ska", "d-beat" mm.

Det är helt gratis för band och användare, sthlm8bit.com tar inga avgifter, inte heller någon radioreklam mellan låtarna, bara punkmusik men lyssnarens mobiloperatör kan ta ut avgifter för internettrafiken. Banden får ej några "royalties" från siten. Inga pengar åt några håll.

Den här siten, appen och flashspelaren är ej gjorda av några proffs, den är gjord pga kärlek till punk och intresse utveckla applikationer. Den som laddar upp musik måste ha rättigheterna till musiken som laddas upp.

Om ni vill ladda upp er musik till siten, gå till Sthlm8bit och registrera som medlem, sen är det bara att ladda upp. Vill ni titta lite närmare på hur applikationerna ser ut och hur man lägger ut sin musik kolla då här.

Applikationen kommer att läggas ut när det finns tillräckligt av uppladdad musik från band, klicka här för att kolla in flashspelaren, den ligger redan nu ute men har ej uppladdad musik än.

För mer frågor admin@sthlm8bit.com"

No comments: