Thursday, December 15, 2011

Charta 77, spelar dem fortfarande...?? (in swedish)

...tydligen, för imorgon ska vi dela scengolv på Cozmoz i Borlänge. Märkligt. Brottskod 11 kliver på ca 19:45.

I won't be able to check my mail nor sending any orders until 18/12.

7 comments:

Joppe said...

Charta 77 har inte gjort en bra låt sedan -84. Vem fan betalar 120kr för att se Sveriges genom tidernas kanske sämsta punkband? Sagan om världens mest hypade band. Vilka syftar dem på då? Någon som har storhetsvansinne? Vore spännande att veta vad dem tar i gage idag.

D-takt & Råpunk said...

JOPPE: tog du inte i nu? det finns väl ändå ett par bra låtar på sista dansen lp'n? 120kr för ett punkgig är kanske i det värsta laget. skulle kunna tippa på att det är chartas gage + hotell som spökar för att få det att gå runt. för bk's del blir det en klassisk reseersättning, krubb och betonggolv. det blir nog gemytligt. ska bli kul att veva i borlänge igen iaf.

Anonymous said...

jo Charta 77 kör väl fortfarande, men har inte Granberg varit sjuk eller nåt sånt? Har för mig att jag har hört det...

/Jocke A

hedvux said...

Tack för den fina påsen jag fick på posten idag, den kommer bli väl använd. När mina påsar kommer dyker det upp en i din låda!

D-takt & Råpunk said...

JOCKE: hmmm, ingen aning. jag visste inte ens om att de fortfarande var aktiva. ringde dig idag, tänkte bjuda på pannkaka (torsdagslunch) så skyll dig själv att du inte svara!

HEDVUX: det är jag som ska tacka. har skickat iväg 100 påsar till folk världen över som jag diggar, som stöttat d&r under åren eller som helt enkelt vet hur trumkompet ska ligga. doomsday tygisar på g?

Anonymous said...

Hehe, jo jag såg det, men jag skulle på AF-möte, och försökte sova så länge som möjligt :)

Jasså? Fan va gött... Hade man inte tackat nej till hehe

/Jocke A

hedvux said...

Japp, vad det lider, har satt limpan på å rita nått tufft. eventuellt (!) är det ett papperszine på gång oxå, fast det är inte alls hundra, men jag hoppas