Wednesday, December 3, 2008

FORUMSNACK - Helgon

Har man inget vettigare för sig så kan man ju alltid sitta på helgon och diskutera om vilka som är med i Warvictims och inte. Det spårar ur på en del ställen, dock jävligt rolig läsning!

070811 - Shitlicker:
"Nå, vad har ni för teorier? Vilka är Warvictims egentligen? Jag tror som såhär; Challe of Warvictims är Calle of Discontrol då båda kommer från Uppsala och skriver ofta ”Skål” och namnen är ju snarlika, fast jag kan ju ha fel..."

070811 - orb:
"Det kan ju vara en teori. Själv har jag ingen aning vad det är för idioter, men lira kan dom ju fan."

070811 - Grimjaur:
"Borde vara lätt att identifiera Fisen på alla gaddar."

070815 - Minkompisbassam:
"Nej gaddarna är ju photoshopade på warvictims bilder, ser man direkt! jag älskar den här tråden"

070815 - Joensuu:
"de har sagt en jävla massa grejer i samma anda i de otaliga zinen challe o fisen lämnat eftervärlden. fast du är ju från uppsala, så rimligen skulle du kunna vara en av dem och startar bara tråden för att veta hur ballt folk egentligen tycker att warvictims är.. aaahhaa. något på spåren? ;)"

070815 - Shitlicker:
"Hehe, jag är nog lite väl ung för att vara med i Warvictims, tyvärr alltså. Vore ju dock inte helt fel att vara med i Warvictims. :)"

070811 - Joensuu:
"ung? vem säger att de som lirar inte är 16-17 bast? har de lirat live nån gång? om jag inte minns fel så var potin i auktion inte gammal när de började lira, och så länge har warvictims inte lirat.."

070815 - Shitlicker:
"Folk säger att de är över 30 snåret. Live vet jag faktiskt inte, men de kanske kommer till ”Drägglock Fest” och de har lovat att spela på nästa Uppsala Punkfestival, så återstår väl att se."

070815 - Joensuu:
"ja det låter ju sannerligen inte som de är över 30 om man läser skitlivfanzinet. där skriver nån av dem iaf att han bor hemma hos morsan osv, och humorn är väl inte vad man normalt förknippar med en 30-årings kanske. men vem vet"

070815 - Napalmolive:
"Ett flertal borde ju veta, det är märkligt att ingen har kläckt ur sig sanningen redan...och just därför så kanske det är en stor konspiration ja! *flämt*"

070815 - CHRIST_OF_FEaR:
"äh skaffa dig ett liv istället!"

070812 - Napalmolive:
"Dom har stålar iaf, det är en sak som är klar. Näfan, jävla svin är vad dom är, komma här med flashiga klistermärken och pins och ge ut zines jätteofta och ha en postbox som kostar 1600kr per år. Och varför detta hemlighetsmakeri? Gissningsvis infiltratörer från A.C.A."

070812 - Shitlicker:
"Ja, pengar är något som de har mycket av, men de försöker framstå som att de lever på billiga nudlar. Men du har sett att de faktiskt har bilder på sig nu på Warvictims myspace?"

070815 - Minkompisbassam:
"De kanske har mycket pengar eftersom de lever på billiga nudlar? :)"

070813 - CbEatwhorejunky:
"Massgrav sålde warvictims ep i sandviken hehe"

070813 - Shitlicker:
"Jo, jag hörde det, verkar lite skumt."

070813 - Napalmolive:
"Det börjar bli värsta konspirationsteorin nu. Jag pumpade Benny på info men han sa sig inte veta, däremot så kände han nån som KANSKE visste nåt. Arrrhh.."

070813 - Kapten skitbakfull:
"dom bilderna på dom i skitliv nr 1 är ja osäker på om de ens är dom för den bilden på han från uppsala finns de ingen som känner igen å plötsligt flyttade han till malmö. låter mer som ingen sån person skulle finnas i u-a så därför säger han att han flyttade. fan man skriver med dom i skitliv å allt men ja har fan inte en aning om vilka dom är! man borde dra en redaktions möte med dom så man får se vilka dom är om dom går med på de.."

070813 - Shitlicker:
"Challe på bilden i Skitliv 1 är ju egentligen sångaren i Hotbild, så antagligen snodde de en bild då bara. Ja, du får begära redaktionsmöte och fotografera grabbarna!"

070814 - Kapten skitbakfull:
"hehe ha med spionkamera så folk vet vilka dom är sen! ja vist var de så med den bilden? undrar vem den andra är på den bilden i så fall.. mysterium från helvetet de här!"

070814 - Napalmolive:
"Och det kan inte vara så att Hotbildsnubben är med då?"

070814 - Shitlicker:
"Fast enligt dem själva så är de inte hemliga alls (har gjort en intervju med dem till zinet), och där säger de att det bara var snyggt med döskallar på Krigsoffer och att de överlåter poserbilder till andra bögband, typ. Fast till nya LPn så kommer det livebilder från repan, helt face off."

070814 - FerociousX:
"kolla med scooby doo dom kan lösa alla mysterier"

070815 - Minkompisbassam:
"Ingen som misstänker att någon/några är driller killer folk?"

070815 - Napalmolive:
"Gör du?"

070815 - Minkompisbassam:
"Ja lite grann, först mamlögrejen såklart. Sen är ju en bild på basisten från Driller killers bilder omgjordgjord i svartvit kängformat och ligger på Warvictims myspace. Sen har ju en exmedlem i Driller killer spelat trummor, som heter Christer. (Chrille?) Sen finns ju Charlie som spelar trummor nu i Driller killer och en Charlie sjunger i Warvictims. Krångligt det blev, hoppas du hajjar. Allt detta kan ju vara gjort med flit dock för att folk ska nojja och ha konspirationsteorier hehe."

070815 - Napalmolive:
"Men det är ju gubbar (som mig då fast äldre ändå), om det stämmer vore det ju bisarrt.. speciellt så fjortisbuskis som Skitliv är, men helt orimligt låter det ju inte heller. Konspiration är det helt klart, förr el senare leder spåren mot Area51. Ufokäng."

070815 - Minkompisbassam:
"Ja det tänkte jag också, men är alla verkligen av den äldre generationen? De nya medlemmarna skulle ju kunna vara ungt blod. Kom på att jag också såg ett driller killer inlägg där det stod ”Skål” som tidigare nämnt. Haha Ufokäng, ny genre att haka på och satsa?"

070815 - Napalmolive:
"Men basisten i DK är väl runt 30 eller strax under kanske. Chrille och Charlie måste väl vara 40. Att ordet ”skål” nämns som ett slags bevismaterial är nog tamejfan bäst med den här konspirationen."

070815 - Minkompisbassam:
"Så pass ja man vet ju aldrig. Haha ja skålargumentet är lite löst, men hur många skriver det så ofta, egentligen ;D"

070815 - Napalmolive:
"Uncurbed-trummisen brukar skriva skål har jag sett, fast han bor väl i Avesta.."

070815 - Årrepä:
"nej, det är ju fan jag!"

070815 - Napalmolive:
"Så var det ja, jag såg nåt om det nånstans. Nå...var får du pengar till alla klistermärken, pins, fanzines som går 1500 back per nr, skivsläpp osv? Gigolo?"

070815 - Årrepä:
"jag lurar soc, försäkringskassa, arbetsförmedligen och skattemyndigheterna. allt på en gång!!"

070815 - Alcoholocaust:
"Jag har för mig att en av medlemmarna är runt 24-25.. men att nån av killarna i DK skulle hålla på med Skitliv känns lagom bizzart."

070815 - CHRIST_OF_FEaR:
"ledsen att göra dig å alla andra besvikna, men varken jag eller nån annan från DK har något med warvictims eller skitliv att göra. ingen av oss skulle va kapabla att åstadkomma något så bra. hur fan kan du skriva att mina bilder ligger på warvictims myspace? kollar du inte upp saker innan du börjar sprida rykten? f ö de mest långsökta teorier jag nånsin vart med om."

070815 - Napalmolive:
"Om boysen i Warvictims läser den här tråden så gnuggar dom händerna och känner sig nöjda över uppmärksamheten."

No comments: