Wednesday, December 3, 2008

WARVICTIMS intervju, Warsystem #?, augusti 2007 (SWE)

Intervju till Warsystem, augusti 2007. Ej publiserad (vad vi vet iaf). Challe och Fisen har svarat på frågorna.

1. Berätta lite för de som inte vet vilka ni är, line-up, favoritband (allas favoritband är väl Discharge?) och så vidare...
- Warvictims från Uppsala/Stockholm dräggpunx. Vevar d-takt o råpunk me texter om det kriget o hela den där grejjen. Vi skiter i allt o kör på i den gamla DIS-skolan. Line uppen i dagsläget är: Challe på sång, Fisen på bas, Johan på gitarr, Chackas på trummor (han e tillbaks nu, de funka fan inte me Chrille, han söp för lite..hehe) o så har vi just tagit med en ny sångare som kommer köra växelsång me Challe framöver, de kommer bli rått som satan, i sann E.N.T anda. Vi fördriver tiden med skola o ligga på soffan. Fisen o Challe gör sverigest råast käng zine SKITLIV! vid sidan av all skit o misär. Vi snittar på en ålder på 23, men hur intri e det på en skala? Vi är allti på jakt efter billigt röka, maila om ni ha nå bra kran o dela med er av. Va det gäller Discharge så tycker dom flesta av oss att dom kör ganska trött o långsam jävla skit käng! Dom har ju en massa råa riff, men dom kör ju långtradar käng asså.. Va de nå mer du undra?? Ring Krusse så kan han säkert svara..

2. När kommer LPn Until Man Exists No More ut?
- Vi väntar bara på Steve Of War ska rita klart omslaget o sen skickas helvetet på tryck. Allt annat har varit klart sen en tid tillbaka nu. Skiten har dragit ut på tiden som bara faan. E så jävla less nu. Det kommer ialla fall bli en usa press o en europa press på LPn o sen så är det nå jänkar bolag som släpper en CD version på fanskapet också. Kommer väl mellan oktober o december skulle vi tippa. Fan vilken ångest…

3. Hur känns det inför det släppet? Tror ni den kommer att leva upp till Krigsoffer E.P.?
- Blir nog svårt att leva upp till debuten tror jag. Det är en mulligare produktion på lpn å skit, men Krigsoffer EPn körde vi i ett jävla svep. Rakt på sak liksom... LPn har vi krånglat så jävla mycke med. Den blir ju bra den också, fast på ett annat sätt. Lite mer som Driller Killer som Bodenmalm skulle ha sagt. Till nästa släpp så går vi tillbaks till en råare o skitigare produktion. Vi har redan färdigt material för en ny mini-lp på åtta låtar. Mer om det sen..hehee...

4. Hur ofta repar ni? Eller tar Skitliv! upp all er tid?
- Vem fan orkar repa när bolaget har lördags öppet? Hehe.. Närå..men alla bor ju lite utspritt o vissa (inga namn nämda) bor ju lite här o där som nå jävla luffare. Svårt att få ihop hela bandet å repa då. Blir oftast att vi bokar studion, träffas 1-2 veckor innan o går igenom senaste skiten vi gjort o sen manglar vi d-takt o super. En del låtar gör vi i studion också… lika bra de. Vi hoppas ju på en turné nu i höst. Få se om vi får ihop skiten. Fan va trasig man kommer va efter de då. Mäsk o gratis röka i nån månad. Fatta vilket jävla vev-liv det kommer bli!

5. Ni har ju jävligt bra texter, hur viktigt är det med texter?
- Tycker du texterna e bra? Har du läst en bra krigstext nångång? Hehe… Vi bara skriver, bryr oss inte så jävla hårt faktiskt. Kul att du diggar dom iaf… Blir lätt upprepningar när man matar på me krigstemat hela tiden men vi bryr oss fan inte.. Har börjat variera lite, men inte mycke. Bara de inte låter för patetiskt så funkar de. Går på halvfart ibland, men så har vi ju gjort över 50 låtar vid de här laget…

6. Vad anser ni om gamla punkband som gör comeback?
- Vafan försöker dom bevisa? Dom har ju haft sin tid... sen komma tillbaka som nå trötta avdankade gubbar o suga profit. Skjut oss i huvudet om vi gör nå liknande om en sisådär 15-20år o Warvictims gör nån löjlig återförening. Fast Mob 47 på debaser va ju jävligt rått!! Fan vilken fylla…

7. Vilka är ni egentligen? Varför så anonyma?
- Det är ett jävla tjat hela tiden. Vi hade döskallar på första 7”an för vi tyckte de såg rått ut. På "Until Man Exists No More" LP:n har vi nå live bilder från repan, face off. Hoppas det blir käft på allt jidder framöver nu! Vad vill folk veta liksom? E vi nå jävla idoler elle? Köp Skitliv! Vi skriver ju om oss själva där. Vi har en postbox dit folk kan skicka brevbomber, vi har mail, vi har myspace o vi går på konserter och träffar o super me folk konstant. Hade vi vart anonym hade vi ju som bara lega i nå jävla betongkällare, silat ful koket o vägra prata me folk. Sen så är ju ingen av oss nå direkta skönheter o ha me en jävla massa pose bilder å skit lämnar vi gärna åt andra bög band!!

8. Hur Pk är ni?
- Vem fan e PK? Vi skiter i allt och gör som vi själva vill. Följa nåns jävla regler för vad man får o inte får göra är ju helt jävla värdelöst. Punk handlar väl om att tänka själv? Är så jävla less på all hyckleri å skit.. Så för att svara på din fråga. Vi ligger på minus sidan på PK barometern. Skaffa er ett liv jävla hyndor.

9. Kawakami är död, vad betyder det här för kängscenen?
- De va ju tragiskt de där asså. Fast man lär väl ligga där själv om nån månad elle nå år. Vi har spelat in en Disclose cover som ska va me på nån tribut skiva till Kawakami. Disclose har ju betytt en del för Warvictims. Han va en jävel på käng den där jappen. Lär väl dyka upp nån ny riskokare snart.. Tror inte att det kommer betyda så mycke mer än att alla Disclose skivor kommer säljas dyrare på E-bay. Alla punkare är horor som Massgrav alltid har sagt!!

10. Fem bästa skivorna?
FISEN
1. Disfear - A brutal sight of war (och Soul scars)
2. Dischange - Seeing, feeling, bleeding
3. Mob 47 - Garanterat mangel
4. Skitsystem - Ondskans ansikte
5. Extreme Noise Terror - Phonophobia

CHALLE
1. Cimex – Victims of a bombraid
2. Disfear - Religion
3. Bombanfall – s/t
4. Disrupt - unrest
5. Totalitär – sin egen motståndare

11. Fem sämsta skivorna?
FISEN
1. Scumfiltration - So finally you tell the truth?
2. Dirty Dogs - Hell awaits
3. Lodisligan - När ångesten blir för stor
4. Vengeance - Live and fucked-up in Japan
5. Suicide Death - This is world downfall

CHALLE
1. Disarmpit - Doomsday
2. Abominator – For every hell
3. Fuck Up Parade – The truth, the whole truth…
4. Dirty Dogs - Hell awaits
5. Misströstarna – Samma sak varje dag

12. Warvictims största influenser?
- Gå in på www.myspace.com/warvictims där hittar du en lista på alla våra influenser. Pallar inte namedroppa alla band en gång till.

Power-metal eller neocrust?
- Inget, båda e lika skit. Rå-punk & D-takt för faan!! Men måste man välja blire nog neocrusten, är de riktigt rått mangel kan man stå ut me slinghelvetet i små doser… Typ på blandband.

Discharge eller Disclose?
- Disclose alla gånger! Discharge suger ju kuk.

Svart eller vitt?
- Beror på om du snackar kläder elle hudfärg..hehee

Arbete eller a-kassa?
- A-kassa med stort A. Fast dom borde höja skiten, knappt man överlever! Fittor!!! Vem fan vill jobba? Tror ingen av oss haft nåt jobb…kanske Chackas.

Full eller nykter?
- Stafettsupa i flera veckor e våran melodi! Knäcka, bläcka o däcka…hehe.

No comments: