Wednesday, December 3, 2008

FORUMSNACK - hippocoremayhem

Spekulationer från internetforumet hippocoremayhem.egetforum.se under 2007/2008. Vi har bara saxat ut en del av det roligaste, klicka på länken för att läsa allt. MYCKET underhållande! Det känns bara tråkigt att folk som Sylen aldrig ens har träffat sitter och smutskastar honom i ett forum där han inte har en sportslig att ge svar på tal.

071002 - dirtbag:
"här kan man ju prata konspirationsterorier eller vad fan som helst om detta fenomen. för fenomen är det iallafall. helt plötsligt från ingenstans kommer ett band, zine och skivbolag som påstår sig vara nersupna lodisar men som släpper så mycket högkvalitativa grejer att man blir bög. aja, deras kommande LP verkar faktiskt inte vara det mest fantastiska jag hört, det låter som dom dragit ner på disten en hel del för mycket. Krigsoffer sjuan var ju perfekt på ljud och allt, men LPn verkar tam..."

071002 - gäddtjyven:
"Lite för mycket hype runt dem för att jag ska orka bry mig så värst mycket om dem, måste jag erkänna. Men visst, musiken är ju hyvens. Inget dalt eller så. Och nu har jag bara bläddrat i fanzinet nån enstaka gång, men vill minnas att det inte direkt var så värst mycket att hänga i granen. Min teori är för övrigt att det är några halvokända typer i 25-30-årsåldern som fick för sig att bli "Sveriges nya crust/mangel-hopp". Antar väl att de i så fall lyckades rätt bra."

071002 - Alcoholocaust:
"Man kan nog rätt lätt dra slutsatsen att de är ett gäng gamla veteraner som vill leka råkäng och sika äpärä igen som de gjorde under tidiga/mitten av 90-talet. Vilka är de är dock verkar vara ett stort mysterium och man lär nog aldrig få reda på det heller."

071002 - Jävladrägg:
"Jag har alla nummren av zinen och visst är de underhållandet men de är knappast det bästa zinet jag läst. Warvictims är ju i alla fall jävla bra. Jag tror också att de är lite äldre, de har ju en del pengar att röra sig med. De flesta 17-20 åringar har ju inte det liksom"

071007 - Alcoholocaust:
"Mja, jag vetefan ändå. Vi (Dislickers) har mer eller mindre samma layout på vår myspacesida, vi ska också släppa en platta på samma bolag, har liknande logga + motiv och allt möjligt.. Fast vem vet, jag kanske lirar i Warvictims och skriver i Skitliv. Inte helt omöjligt det faktiskt. Cool. Hoppas fan verkligen inte skitsylen håller på med det bandet och zinet, isåfall så har jag förlorat allt förtroende för dem."

071007 - Rupture:
"Jag tror Sylen spelar med i Warvictims.. Sången låter ju t.o.m likadant i Mardröm och Warvictims."

071007 - Alcoholocaust:
"Usch, hoppas fan inte. =/ Jag gillar inte sylen och hans påhitt."

071008 - Fader Bagdad:
"äh sylen är ju snäll. har bara träffat honom en gång men jag fattar inte varför alla tycker att han är dryg. han var bara liten, skäggig och ville kramas lika mycket som jag. sen att hans band suger är en annan femma."

071008 - Alcoholocaust:
"Han är ännu av de där rockstjärnorna från norrland som bara spelar i sugiga band. På sätt och vis så påminner han om Tompa från Skitsystem typ. Sen att han lirar hiphop också gör inte saken bättre.. usch"

071008 - Project Hopeless:
"Tycker inte man kan säga att alla band han spelat i varit sugiga, Uncle Charles är ju jävligt bra, och Ambulance är inte så pjåkiga dom heller. Vad gäller hans hiphop så tycker jag faktiskt den är ganska bra den också."

071008 - Fader Bagdad:
"jo jag har ju hört hans band och sådär. men alla verkar ogilla honom som person. när jag träffade honom så var han glad och bjöd på öl."

071008 - Omanko:
"Skitliv måste vara bland det sämsta jävla kukzinet jag läst på år och dar. Det enda som är är "bra" med skiten är att det är rätt snyggt."

"Var det inte tal om att allas vår Mats skulle starta upp ett kängzine för nåra år sedan, skulle inte förvåna mig om han har ett finger med nånstans. Visst fan är det märkligt att de spottar ur sig nummer på löpande band, plus all jävla merch och skivbolag på det."

071009 - Shitlicker:
"Om det nu skulle vara så, så kan man ju faktiskt erkänna att han lyckats riktigt bra med ett band för en gångs skull. Fast det känns som att alla skulle börja ogilla Warvictims bara för sakens skull."

071101 - drickard:
"warwictims? skitliv? hype? jag har tydligen missat något. skitsylen är för övrigt ingen "rockstjärnepunkare". grymt trevlig och jordnära snubbe som bara råkar spelat i några dåliga band för mycket... PS. 99.9% av ALLA jävla punkband på myspace har likadana sidor, låter likadant (dåligt) osv..."

071102 - Alcoholocaust:
Jag tycker det är härligt som fan med all oseriöst skit i den blaskan. Finns ju inte så värst många andra zines som kör på den stilen, så det är klart att de märks av. Var väl den enda anledningen till att Sika Äpärä blev så "stort" också. Speciellt inom käng/crust/grindscenen där allt ska vara så fint och korrekt annars.

071120 - Rupture:
"Han i Giftgasattack, som spelar med i Dödsdömd kanske har ett spel med i Skitliv?"

071121 - Jävladrägg:
"Om man jämnför layouten i skitliv med texthäftet till beskåda vår vackra värld 7" med Dödsdömd så är den likadan, samma still, typsnitt och hela köret. Jag kanske bara griper efter halmstrån men vem vet, det kan ju vara nån i bandet som skriver på skitliv, typ Sylen"

071121 - AntonCimex:
"Tänker vi på samma person om jag säger att han även spelade med Martyr död? Jag har träffat honom två gånger i samband två flyblown spelningar som var för ett par år sen. Han verkar väldigt snäll i vilket fall."

071122 - Alcoholocaust:
"Tror knappast att Per skriver i Skitliv.. känns inte så troligt."

071204 - andreas:
"Fick skitliv #7 idag och kuvertet var poststämpalt i Sundsvall (har alltid varit sthlm förrut). Kanske kan vara en ledtråd, om det är nån som har koll på sundsvall"

071204 - Lortsimon:
"nämen nu jävlar! (?) ska fan kolla var min är ifrån, ska få 7:an snart också. egentligen är det fan inte så intressant vilka det är, men nu när vi endå börjat.. var 7:an nå bra då? samma stil..? jag mistänker att de kommer bli seriösare snart.."

071204 - andreas:
"Det var en annan handstil än vad det vara förra gången jag fick också. Jag kommer nog inte veta vilka det är ändå om det kommer fram. har bara bläddrat i det men jag tycker det verkar vara bra (tvärkört-intisen är skitbra om man vet hur memfis snackar, mummel mummel...). bra layout som vanligt"

071205 - Gäddtjyven:
"Känns verkligen som en typisk dagsslända. Släpper massa nummer på en vecka typ, med alla banden man förväntar sig, lyxigt inslaget, alla gillar det och sen inte så mycket mer. Ungefär som Warvictims, m.a.o..."

080110 - Rupture:
"Deathxrtion eller vad de hette, det är väl också Warvictims själva? Låter ju likadant, har jag för mig."

080116 - Erkish:
"Skitliv är ju asbra. Och Skitliv är ju seriöst, mycket seriösare än andra zine. Proffsigare layot än de flesta andra, längre och kommer ut oftare än många andra. Att t.ex deras intervjuer är lite... udda och deras sätt att skriva och sånt är cpspelar väl egentligen ingen roll. Kul är det ju."

080116 - Omanko:
"Skitliv har jag hatat sen #1, nej deras intervjuer är inte udda för 5öre, de bara apar efter Sika som så många andra zine gjorde för ~10 år sen. Och att sen ta alteregon där man är en bidragsberoende nerdekade morsgrisar för att sen släppa en herrans massa skivor och trycka upp ölunderlägg, almenackor och skit rimmar jävligt dåligt. Skulle tippa på att hela högen är sXe och jobbar på kommunalkontor."

080116 - Project Hopeless:
"Skulle tippa på att de är helgsupare. Fördomar mot sXe har inte med saken att göra."

080223 - Erkish:
"Men för helvete Omanko ditt dryga jävla mongo, om du nu tycker att dom är så jävla dåliga så behöver du inte köpa deras zine, och du behöver inte lyssna på deras musik utan du kan sitta hemma o runka o tänka på att dom bara mytar om att dom är nerknarkade sociallfall. Kanske är dom det, kanske inte. Låt dom i så fall vara det och sluta sitt o whina hela tiden."

080223 - starfighter:
"Oj, jag som helt och fullt trott att Skitliv bara är ren ploj och inget annat. Finns det ens en gnutta sanning/uppriktighet i nåt av deras nummer blir jag ärligt talat förvånad.. Sitter ni sen och skäller på varandra om hur ni tolkar syftet med deras tidningar? Knas på hög nivå.."

080226 - dirtbag:
"läste senaste Skitliv... va sugen som fan på å veta vem som egnetligen låg bakom det hela. å det va fan ÅRRE å några anra... när jag läste det trodde jag det var ännu ett skämt, men tydligen inte... otippat det va sepigt sfaoman"

080226 - Ralle:
"jag trodde med att de var ett skämt tills nu"

080226 - Jävladrägg:
"Crusse är med också tror jag"

080305 - drink and destroy:
"Folk säger att det är Årre som skrivit Skitliv men jag vägrar läsa om det i senaste och där ber han folk om ursäkt och för att fortfarande kunna njuta av zinet har jag hoppat över det."

080308 - Årre:
"Ja, annat kan man väl inte göra? Skitliv! är det bästa som hänt Sverige. haha. kul att folk tar skiten seriöst iallafall."

080308 - Lortsimon:
"jag tycker det är tråkigt att så många tar Skitliv som nått oseriöst.... det är inte så att skitliv skiljer speciellt från andra zines. fattar inte varför så många säger att det skulle va så dåligt. Skitliv är absolut inte bäst, men det är fan inte sämst heller. Fast jag tycker ni har haft tråkig layout. Photoshop deluxe. Gör zines inte hemsidor punkjävlar."

080308 - dirtbag:
"ÄR det verkligen photoshop-grejs? har aldrig fattat det. ser ju ut som klipp å klistra. förutom vissa grejer såkalrt..."

080309 - Jävladrägg:
"Det är inte klippa o klistra iaf"

080309 - Rupture:
"Det är väl InDesign eller något annat liknande program."

2 comments:

Starfighter said...

Haha, det här hade jag helt glömt. Tur att inte jag sa något korkat i alla fall.

Lortsimon said...

Haha, nå? vare datagjort eller vare klipp å klistra då? Fan att jag ska va så mesig jämnt, jag borde ju tagit tillfälle i akt å snacka lite skit om er, måste lära mig hela den hära "tuffa-till-sig-på-nätet-grejjen" förresten så ska jag lägga upp skitliv rec + alla skivor som jag fått av er, sorry för att det tog sån tid å tack för zinsen..