Friday, February 4, 2011

Less på hela jävla skiten... (in swedish)

* Min nya dator, "monstret", verkar ha gjort sitt. Suttit med HP-support två dagar i rad. Jag fattar ingenting, Dem fattar ingenting. Jag pluggar in min gamla igen, det va dem pengarna i sjön. Lägg till att min gamla skärm sympatikrånglar med den nya datorn. Den fungerade fint som fan innan, men nu...Nej! Nu ska jag tydligen blåsa ut datorn på allt innehåll och krångla ännu mera.

* Har beställt musikprylar från Thomann. Dem har fastnat i Tyskland och jag får bara ett meddelande "Can not be delivered". Har provat maila Thomann ex antal gånger, inget svar. Jag har ringt dhl, jag har ringt posten. Ingen kan ge mig ett konkret svar.

* Beställde skivor för ett tag sedan. Aset blåste mig på pengarna. Personen i fråga kommer inte komma undan. Folk ska veta vad som är rätt och fel och folk ska banne mig lära sig att allt man gör får konsekvenser förr eller senare i livet.

* Har klivit upp på halvtid efter en tids sjukskrivning. Skickade in min arbetsdator månadsskiftet nov-dec. Den har inte kommit tillbaka ännu. Den har genomgått två uppdateringar, drivrutiner och allt va det heter. "Den beter sig fortfarande underligt", it-avd. egna ord.

* Försäkringskassan krånglar.


Jag hatar maskiner, jag hatar människor och jag hatar allt däremellan. Precis som Minor Threat så ser jag rött. Jag ser så in åt helvete rött! Det är ingen idé att ni mailar för jag har ändå ingen dator att kolla av era mails än mindre svara på dem. Detta inlägg görs endast på lånad tid.
Som Åke sa "Nu får du ju som du vill, ingen mobil och inga datorer". Så långt stämmer det bra. Och om det inte vore för att jag lagt ut pengar för all skit så vore jag super glad. Men det som gnager inom mig är det faktum att jag betalat dyra pengar, använt mina sista besparingar för att köpa ny dator och nya musikprylar. Datorn har jag förvisso i min ägo men den fungerar ändå inte, musikprylarna och skivorna är betalade men dem har jag inte fått. Tack för kaffet!

Långpromenad och rensa luft. Javisst. F.Y.A.F.T.W!

4 comments:

Bombs away records said...

Hp maskiner er skit!
Det er alltid noe feil eller problemer med Hp uansett!!

Fuck technology!
Back to the primitive!!

Herral de Santina said...

Vem är skivblåsaren?

Tjock-Steffe said...

Det är ett sundhetstecken att hata människor!
Shit me plattorna! Bodenmalm är säkert inblandad...

D-takt & Råpunk said...

BAR: datorer som datorer, samma skit.

138: skulle vilja gå ut med namn, adress, telenr, personnr. men tyvärr så säger mitt samvete ifrån. va ska man säga? dem jag blivit blåst av har ingen anknytning till punk. det är metal/hiphop. girigheten hägrar, men hämnden är ljuv.

TJOCK-STEFFE: tobbe? fan va galet. jag kallar han som gör mina hip-hop beats för just tjock-steffe. men han har nog ingen aning om vem fan bodenmalm är. mr. b har jag inte gjort affärer med de senaste 10åren. usch för människor. nästan lika överflödiga som maskiner.