Monday, December 12, 2011

Din punkmusik räddar liv! (in swedish)

För fjärde året i rad är det nu dags för Musikhjälpen igen. Fjolåret drog in strax över tolv miljoner kronor till "Barn är inte till salu", i år är det "Alla flickor har rätt att gå i skola" som står på menyn. Dem brukar kunna kulta med en och annan intressant eller rolig gäst i glasburen plus att man brukar kunna få höra musik som aldrig annars spelas i radion. Tyvärr har jag inte så mycket till övers för Kodjo och hans spex, man får försöka härda ut. Vad kan Vi då göra för att bidra? Önska en låt vettja, mer punk/hårdrock i etern för fan! Ös på bara. Och inga dåliga undanflykter nu.
Det närmar sig julafton och folk stressar omkring som yra höns och strör pengar omkring sig som om det inte fanns någon morgondag. Konsumtionen finner inga gränser. Lägg pengarna där det gör skillnad istället för på nå värdelösa julklappar som bara är ouppskattade ändå. Julen är dessutom en kristen högtid, står ni bakom sånt? Har precis önskat Jesus var en tomte med Rövsvett. Förhoppningarna är inte sååå stora men man kan ju alltid hoppas...


UPPDATERING; klockan är strax efter 01:30 och Pst Q klev just in i glasburen (pepp som satan) med en tavla som jag tänker buda på.

2 comments:

Anonymous said...

"Julen är dessutom en kristen högtid [...]"
Nu får man väl ändå hoppas att herrn behagar skoja till det lite.

D-takt & Råpunk said...

ANONYM: "Julafton infaller den 24 december, det vill säga dagen före juldagen den 25 december, den dag då Jesu födelse firas i kristen tradition". tycker allt runt julen mest bara är obehagligt, stressigt och skenheligt. jag rullar med den mörka sidan skulle man kunna säga. skepp o'hoj!