Monday, December 5, 2011

Thräshin' up Östersund, dag 3 (in swedish)

Hemresan finns det inte så mycket att skriva om. Raka vägar, skog, tystnad, trötta kroppar och kaffestopp.

Klassisk vy i den bakre delen av Thräshwagon.

Landade i Östersund 15-tiden, körde direkt på tingan och började rigga. Peken Olofsson kände sig trött efter att han sovit nästan hela vägen hem så han la sig på scenen och vilade medan resten styrde ljud/ljus. Ingen rast ingen ro, direkt hem, gå på affärn, laga mat, styra, slafsa i sig maten, in på tings igen, kort soundcheck och sedan körde vi igång.
Dodeskaden gjorde lätt sin bästa spelning. Redan i Luleå blev jag glatt överraskad över deras senaste tillskott. Själv va det som att någon hade stängt av maskineriet för jag va så förbannat trött, less och på dåligt humör. Gjorde kanske en av de sämsta spelningar jag någonsin gjort men stämningen i publiken var på topp, typ begravningsvaka. Trots det blev vi inropad att köra helgens första extra nummer. Vi satsade på att vara klara så man skulle hinna hem till "En idiot på resa", det sket sig och vi var hemma strax efter 22. Skönt ändå. Vi tog en kopp te och gick igenom turnéekonomin. Sedan släckte jag ned och punksekten från Lule kollade på Smurfarna.
Det har varit en supersoft helg och vi planerar redan på att smäda södern nån gång i början av nästa år. Tack till Dodeskaden, Wallrides (trots att de bangade Ösd), alla som kom på spelningarna, för den goda maten och för taket över våra huvuden. Tack!
Jag är rätt nöjd idag att vi avslutade i Öset. Är inte direkt avundsjuk på stackarna som sitter i silver combin med x antal mil framför sig precis just nu.

Måndag 5/12;
06:25 Frukost. 07:30 Avresa. 8:10 Tillbaka på kontorsstolen.
8:11 Kaffe.

Imorgon bär det av till Sundsvall...suck.

1 comment:

Orb said...

Finns det mer video än Vacker Tass från Lule mån tro?
Styr nått i Uppsala/Stockholm om ni kör en södersväng!

//Orb