Wednesday, December 10, 2008

Första dagen efter bomben...

Jaha, då va första dagen efter bomben släpptes avklarad, och det har varit kalabalik, minst sagt. Vi hade faktiskt inte så stora förväntningar, kändes som att alla redan visste om det. Men vi hade tydligen fel. Tack för alla roliga mail! Det glädjer oss att ni tagit det här på rätt sätt, men det värsta har väl inte kommit än...

Med inte långt ifrån 1000 visningar och med strax över 400 unika besökare på en dag så må man ju säga att bloggen och denna "lögn" spridit sig rätt bra. Vi styrde upp ett sånt där login så man kan se hur många besökare det varit in, från vilka länder och annan onödig skit information. Men det är rätt kul att kolla på hur många som varit in, laddat ner bilder, vilka bilder och så vidare. Vi kan även kolla på en världskarta vart folk sitter som besöker denna blogg. Saxade ut Sverige, som förövrigt ser rätt sönder bombat ut i det stora hela när man kollar på den stora världskartan.

Det är många som undrar och frågar om vad som kommer hända med WARVICTIMS och D-Takt & Råpunk Rec. nu när sanningen är ute. Det är SKITLIV! vi lägger ner, den oseriösa delen i hela den här soppan. Inget annat! Sen råder det delade meningar om hur vi ska göra med Warvictims i framtiden, några av oss vill inget hellre än att bli ett "riktigt" band och åka ut och mangla land och rike, medans andra inte alls känner nån pepp för det. Tiden kommer nog att avgöra vad det blir av allt. Vi har iaf en drös med färdiga och en del oklara inspelningar som ligger på datan i studion och dräller. Dom kommer att göras klart under början på 2009 och ges ut på diverse skivor senare under året. Så lätt blir ni inte av med oss!
Vi kommer att försöka göra Minst en spelning nån gång framöver. Vart, när och hur är upp till alla arrangörer där ute! Ett bra uppstyrt arr, reseersättning, tak över huvudet, en tallrik med mat och kanske ett par kalla är allt vi begär. Sen så ska det stämma och passa in för alla i bandet också.

Vi vill även redogöra i klartext att europaturnén som va inbokad, men som blev inställd i sista minuten, INTE va en del av detta skämt! "Challe" mådde inte bra pga diverse olika anledningar och vi va minst lika besvikna på han som ni va/är för att vi inte tog oss ut i somras. Återigen, Skitliv! va/är ett stort skämt, inte Warre eller skivbolaget! Det är rörigt med allt det här, vi vet...

Vad det gäller D-TAKT & RÅPUNK så fick vi testpressarna för FLYBLOWN/WARVICTIMS split 12", RAW HATE 7" och SPRITVEV 7" under förra veckan. Det lät svin gött åt öronen och dessa skivor kommer släppas innan fet tomten hinner ta sin första whiskey på julafton. Därefter så kommer vi att ge ut en fullängdare med TORTYR (vi beräknar att den kommer va nån gång i feb), samt en sju helvetes fet dubbel SKITLIV! samlingsplatta med nästan alla band som varit intervjuade i Skitliv! genom dessa år. Tanken va att alla 50 band skulle medverka med en låt var. Tyvärr så vill inte alla band medverka och det måste man respektera. Efter dessa skivor så har vi ytterligare 3-4 släpp som är inbokade och i planeringsstadiet. Det är för tidigt för att vi vill gå ut med några bandnamn, men tro oss, det kommer bli en jävla massa råa släpp vinter/vår 2009.

Tveka inte att höra av er om det är nått ni undrar över så ska vi försöka svara på det i den mån vi kan. Skål!
/The Headquarter

No comments: