Tuesday, December 2, 2008

VICTIMS, Skitliv! #2

1. Vad är det för jävla ligister som utgör Victims egentligen?
- Apa,jonny,JPT & lång.

2. Tycker folk att ni sålt ut nu när ni skrivit kontrakt med Havoc? Hörde att ni sög ur den där feta jänkarn en massa pengar. Jag håller tummarna på att ni brände allt på ful-röka, sprit och tjeckiska luder...
- Skiter fullständigt i vad folk tycker & tror & för det andra så finns det inget jävla kontrakt. Hade varit jävlig skönt om vi fått massa pengar så man slapp jobba & sånt men så är det ju inte. Hade vi fått det hade vi bränt pengarna på krogen förmodligen.

3. Allt som står i era texter har ju redan sagts bättre av band innan er, är det inte lika bra att bara lägga ner hela grejen?
- Ska du säga. Jävla wanne be Sika Äpärä rip off.

4. Vad lutar det nya materialet åt för håll? Säg inte att ni ska börja spela nå komplicerat tjafs, det går alltid åt helvete med band som försöker förnya sej. Håll er till D-takten för i helvete!!!
- Klart det är D-Takt. Sluta tjut för fan.

5. Kan ni inte berätta lite om hur det är att växa upp i samma stad som Ultima Thule?
- Ähhh,inte mycket att säga. De är dumma i huvudet vi är fräna. Jag har fått smäll av trummisen.

6. Är ni ett gäng töntar som värnar för djur och natur, sån där veg-skit och helvete!? Själv har jag aldrig fallit för grupptrycket utan har käkat kött hela mitt skitliv, förutom när det kommer till att kröka då, där är man ju inte svårövertalad... hehe. Och kom fan inte och säg att ni är såna där äckliga svin som inte gillar att smaka starkt?
- Nä,vi är ett gäng tuffa, medvetna & vuxna individer. Några är vegetarianer,några slafsar kött. Vadå äckliga svin? Sa du inte nyss att du käka kött? Skärping!! Vi kan ju säga som så att den som spottar i glaset spottar vi på!

7. Hur mycket måste man punga upp för att få er att spela live? Eller räcker det med en burk vita böner, en holk och en sunkig madrass?
- Vi kan ju säga som så att ditt barnbidrag räcker ju inte. Beror på omständigheterna helt enkelt. Drogfria arrangemang ligger ju inte högt på listan kan jag ju säga.

8. Kan ni inte bara berätta nåt jävla skit som har hänt på nån jävla turné? Jag skiter i bästa/sämsta turné-minnet, jag vill höra rövarhistorier… give it to me!
- Fråga någon annan, varit för full för att minnas ngt. Nästa fråga tack.

9. Fan, för att ha spelat sen -97 har ni ju inte varit ett produktivt band precis… Ni släpper ju skivor lika ofta som jag byter kalsonger! Förresten, har ni inte lust att skicka en femtiolapp så jag kan köpa mej ett nytt 3-pack till jul? Fisränderna har ju gjort sitt, finns ju fan snart inget kvar av kalsongerna…
- Sen systembolaget började ha lördagsöppet så har produktiviteten rasat markant för oss, sen att vi bor i olika städer gör ju inte saken lättare.

10. Har bandet genomgått nån krissituation på sista tiden? Hörde rykten om att ni va på väg att kasta in handduken. Ni måste väl mangla på i minst 10 år till?
- Alltid kris i bandet. Slagsmål varje repning. Men kasta in handuken? Skulle inte tro det!!

11. Är det rätt att publicera bilder på dömda pedofiler? Är det inte bättre att skära kuken av dom på en gång?
- Shit. Känslig fråga & jag är fan dåligt insatt. Vet fan inte vad man ska göra åt det problemet. Men att det är förjävligt är ju självklart.

12. Vad har ni för skumrask-affärer på gång?
- Ny skiva spelas in i februari. USA turné igen i april/maj. Split 7" med KYLESA ska oxå spelas in.

13. Hemkokt, smuggelsprit eller fin-dricka från systemet?
- Ja tack.

14. Jag läste i senaste Close-Up att Head ifrån Korn hade tatuerat Jesus på sin högra hand så att han inte skulle runka med den. Varför gör man nåt så idiotiskt? Dra i Johnny banan gör man ju fan varje dag, eller hur?
- Frågan är varför du läser Close- Up? Trodde du var punk!!!

15. Ni bor väl i samma stad som Disfear. Jag kan tänka mej att ni har haft en och annan rallarfest ihop och det allt som oftast spårar ur med storslagge!? Vi hade med dom i förra numret…helvete! Fan va jobbiga dom va att ha å göra med. Den där Frykman verkar ju inte klok i huvvet, är dom alltid så?
- Bara APAN som bor kvar i Nyköping numera men visst är vi mycket goda vänner med DISFEAR,känt dom jävligt länge. Finfina grabbar så snacka inte skit om dom för då kommer vi & nitar dig. Alla fester spårar ut vi är på, vårat mål här i livet.

16. Jag fick höra av en kille från Nyköping att Johan lägger sången rad för rad i studion för att det skulle låta hårdare och intensivare. Pallar han inte sjunga en hel låt rakt igenom eller? Hur gör ni live?
- Det där beror helt på hur mycket som ska sjungas. Får ju mer "push" lixom om man delar upp sången lixom. JPT klarar sjunga hur många låtar som helst,han är bäst. Kom & se oss live om du vågar så får du se!!

17. Hörde att Yellow Dog blåste er på både pengar och skivor. Tolererar ni sån skit? Jag hoppas ni nitade den där långhåriga gubbjäveln sist ni var i Tyskland.
- Fan vad du "hör" mycket. Visst hade vi lite strul med dom men vet inte riktigt om de har blåst oss.

18. Försöker ni leka politisktkorrekt eller är det bara en image så att ni ska sälja mer plattor?
- Vadå? Vi har väl fan ALDRIG påstått att vi är PK på ngt sätt för fan!?! Vi säljer så jävla mycket plattor ändå så vi behöver inte låtsas vara något vi inte är....

19. Neo-käng, fy faan…eller hur? Vart fan tog den raka enkla krigspunken vägen!?
- Beror väl på vad du menar. Hatar uttrycket Neo-käng för det första. Något som Umeåfolket hittat på. Men antar att du syftar på band som FROM ASHES RISE, TRAGEDY, AMBULANCE mm mm mm. Många av banden är bra, många är tråkiga. Precis som allt annat. Krigspunk???

20. På tal om krig, är det inte Johan som sjunger i Det Sista Kriget? Har han tid med Victims nu när DSK repar så mycket inför skivinspelningen? Det vaxet lär ju bli skitfett.
- Det stämmer att Johan sjunger i Det Sista Kriget. Men att de repar inför en skivinspelning stämmer inte alls. Johan sjunger i Det Sista Kriget. DSK är ju DISFEAR fast med Johan på sång & de kör bara gamla DISFEAR låtar som de typ inte kör. Finns inga planer att de ska spela in något eller att de ska köra något mer så vitt jag vet. Däremot så håller DISFEAR på att repa inför ny platta.

21. Jobbar ni med nåt? Själv jobbar man ju på en ständig fylla… hehe.
- Vi spelar kängcore som jobb,räcker gott & väl. Gratis supa & limmisar varje dag.

22. Jag tycker Victims är ett skitbra namn… Själv lirar jag i Warvictims, ganska bra bandnamn det också, inte sant!? Vi är som en blandning mellan två av Sveriges hårdaste kängband; Warcollapse och Victims… Hehe.
- Victims hit & victims dit. Lalla på Cimex igen....

23. Om ni fick välja ett råpunkband att släppa en split 7”:a med, vilket skulle det då bli?
- Bombanfall!

24. Vem gjorde layouten till ”Harder Than It Was Meant To Be”? Dålig upplösning, säger det er nått?
- Men va fan! Tror du Discharge satt i replokalen & diskutera upplösning? Punk för fan.
Sen varför att 7" ser märklig ut kan du ju fråga Yellow Dog.

25. Jag såg att det va nån jävla pajas i Looptroop som hade på sej en Victims-tröja, visste ni om det??? Cimex-Jonsson lär ju vända sej i graven om han fick veta det här…
- Looptroop + Victims = sant. Något problem med det eller? Looptroop är mer käng än det flesta!!! Cimex Jonsson lever så det lär han inte göra.

26. Finns det nån bättre artist än Eddie Meduza?
- Ja, typ alla.

27. Brukar Andy sjunga den där låten som Lasse Berghagen gjort, "Jag gillar att vara lång, pling plång"?
- Nope,skrålar bara WHY? WHY? WHY? om det ska sjungas överhuvudtaget. Senast jag sjöng så hoppade knät ur led (ja, det är sant...) så jag undviker det.

28. Öhh, har du nått annat att tillägga? Gör det och avsluta den här skiten sen, för jag har fan inget mer att fråga om.
- Tack för visat intresse. Gå in på www.victimsinblood.com för nyheter & skit. Vi ses på krogen. Skål!

No comments: