Tuesday, December 2, 2008

SKITLIV! intervju, Backlash #16, dec. 2006 (SWE)

Fejkade fyllebilder på "Fisen" och "Challe" i samband med Skitliv! intervjun i Backlash #16, 2006. För att köpa blaskan eller få mer info, besök Backlash egna hemsida eller myspace.

Hur känns det att vara ett Nitmongo?
- Det känns då fan så jävla mycket bättre än att va ett brillmongo! Hur känns det?

Hur många nummer har ni tänkt att släppa?
- Vi orkade knappt igenom nr två, men nu är trean ute. Man slutar ju aldrig förvånas asså.. Nått nr till blir det väl ialla fall, vi har ju tre intervjuer ute på vift så när dom kommer tillbaka klistrar vi väl kanske ihop fyran. Kommer bli fetta!! Jävla staffetsupning är ju det ända som behövs. Men allt kan ju vända på en natt, det har man ju varit med om förr..

Har ni fått nån respons på blaskan?
- Inte ett skit, folk har inte ens vett att höra av sej å tacka när dom fått Skitliv! hemskickad gratis. Varken intervjuade band, andra ZINES för recensioner eller distros. Jo, föresten…den där brillapan Andy nere i Malmö mailade oss. Han verkar digga skiten stenhårt, frågade oss om en intervju till å med. Kom aldrig nån. Antar att han gått på vita linan igen…

Ni skriver i ledaren att man ska skicka in skivor till Er. Hur vore det att ha med en adress i tidningen då? fittor?
FISEN: Läs zinet så kanske du fattar att jag inte har någonstans att bo! FIIIIITTTTTTAAA!
CHALLE: Det är bara sånt som man skriver, skicka inte hit skivor, jag orkar ändå inte recensera skiten. Finns det nå tråkigare?

Tror ni att knark är gott eller?
FISEN: Vem fan knarkar för den goda smakens skull? Det är ju bränna hjärnceller och den sköna verklighetsflykten det handlar om. Tabletterna man drar i sej har ju inte nån smak direkt, men hasch-pipan är ju rätt go. Orutinerad ele?
CHALLE: Behöver skiten för att orka leva… Sprit dämpar fan inte ångesten lika bra. Hellre flödder än tyngre grejer ialla fall. Fast fredspipan är ju finast.

Varför har ni inga korsord eller rebusar i tidningen? fan vi vill pyssla.
- Skitliv! är inte nån jävla damtidning för gamla kärringar som vill lösa korsord, dricka kaffe, äta kaka och prata om väder å vind! Vill du pyssla, köp nån jävla korsordsskit på kärringbutiken. Brillnörd!

Hur coolt är det att ta 10 spänn för fanzine?
- Vi är inga profit-punkare. Ni då? Just ja, ni är ju från Göteborg, antar att ni går i samma fotspår som Bodenmalms… Vi går hellre back på alla nr, det är ju tydligen det som är punk och d.i.y. Fy faaan..

Hur mycket spö ska punkjävlar som frågar vad ett Fanzine är för nåt ha?
FISEN: Spö är för lindrigt, punkfan ska dö den dödens död! Om jag har fattat allt rätt så fanns det ju tydligen fler papperszine förr. Fick en hel ICA kassa med gamla blaskor av brorsan för nått år sen med diverse skit blaskor. Bojkotta Internet! Hemsidor och skit, är ju bara bögar som håller på med sånt. Ja menar, nätzine, va faaan e de?! Tror du Cimex-Jonsson kollar Internet, din jävla amöba!

Kyrkans barntimmar?
- Va snackar du om nu? Är du pedofil ele? Man börjar ju undra…börja snacka om barn och grejer… Kyrkor ska brännas, religon startar krig och hjärntvättar simpla svenssons. Hatar barn också, bara skrik och gnäll på skiten! Så vi svara nej tack på den här pissfrågan.

Hur firar ni jul?
FISEN: Jul?! Firar ni den där skiten så är ni ju dum i huvve? Själv hatar jag det där jävla jippot! Ger mej bara ångest och skit, bästa med julen är snappsen och julölen. Allt ska va så jävla bra, man måste va trevlig och glad hela tiden. Som om alla problem bara ska försvinna under två veckors tid. Va fan tror folk liksom? Fira jesus-barnets födelse, va i hela helvete tror ni? Firar ju inte ens min egen.
CHALLE: Morsan vill att jag ska fira med henne och hennes kuk-gubbe, men jag passar nog. Pallar inte med dom där…slutar alltid med stupfylla, slagge å skit. Orkar inte trösta fyllkärringen i år igen. Sitter nog hemma och blärrar själv…som vanligt..

Hur länge har ni funnits då?,,, jaha, ni har bara släppt 2 nummer.. kom igen när ni är på nummer 16.
- Vi har väl gått ganska hårt på flaskan i några år nu, kommer fan inte ihåg när vi började. Va ju inte så att vi skrev upp nå startdatum direkt. Men pisskuk,,16 nr, va faan har ni inget liv ele? Man vill ju kröka också, inte bara sitta å klippa och klistra bögzine. Sen kan man ju lägga till att ni funnits i tusen år, kom igen när ni släppt tre nr på ett år! Vi är snart ikapp er..slappkukar!!

Drömintervjuoffret?
FISEN: Tycker att vi har fått med dom flesta råa kängbanden banden. Mob 47, Totalitär och resten av det gamla gardet vore ju fetta att få med. Har ju snackat lite löst med Åke, så höll korpgluggarna öppna..jävla crackungar!!! Kanske om man skulle kunna få med Disrupt, E.N.T eller nå annat rå-mangel från utlandet. De hade vart grejer de. Men det faller ju på den där förbannade engelskan. Fuckit shitdickhole! Pass out in the guter!! No memorie.
CHALLE: Cimex-Jonsson, men han e väl dö..ele hur va det nu?!

Erkänn att ni inte är så inne på d-takt och käng egentligen. Ni sitter väl hellre hemma hos morsan och lyssnar på Blink 182 och käkar nybakta kanelbullar?
FISEN: Morsan är fan alko, hon vet fan inte hur man bakar bullar. Det blir mest kall pizza och konserver när jag är där och tigger mat. Blink 182 va faan är de?
CHALLE: Jag är fan uppvuxen på McDonalds, tror fan aldrig att morsan ha lagat nått ätbart. Lyssnar nog på mer d-beat än er kan jag säga! Jävla rock-horor!

Eftersom Backlash har sjukt fler läsare än er så kan ni ju ta tillfället i akt och tala om för alla som dissat er tidning vad ni tycker?
- Vi tycker ingenting, vi skiter i allt, det är bara rå-punkare som läser vårt zine ni har ju med så jävla mycket skit band! Kanske därför ni har fler läsare också, tänkt på det nån gång era jävla trallpunkare? Vi säljer oss inte som ni gjort, skulle aldrig falla oss in att intervjua skitband för att få fler läsare. Så tänker bara kapitalister och hobbypunkare. Gå och köp nitar och blå hårfärg på Shock, gör de! Vänta er ingen sympati från oss iall fall.

Någonsin tänkt på att skaffa en ”Cliff-frisyr”?
FISEN: Aldrig i hela helvetet…skulle hellre ansa rövhåret innan jag skulle sätta på mej en sån peruk. I senaste nr av Skitliv! så interjuvar vi ju Driller Killer, då frågar vi Cliff om den där förbannade äckelfrisyren oxå. Köpt zinet om du vill veta vad han svarade… Jag är ganska nöjd med kängfrilla jag har idag. Ser ut som en påse skit.
CHALLE: Nä..faktiskt inte men egentligen bryr jag mej inte så jävla hårt. Det är mest en jävla oreda i mitt skatbo. Tror du frissan är det första man tänker på när man ligger pass-out i rännstenen? Va!?

Mäsk och 2,8?
FISEN: För att citera Victims-Andy ”JA TACK!” Mäskdunken är ju som fastklistrad i handen när man e på festivaler å sån skit. Man skiter ju i banden, man e ju där för å kröka. Sist vaknade jag med en jävla mosbricka på skallen och en halv korv i kallingen, blev lite för mycket mäsk den dagen tror jag…
CHALLE: Hellre 3:5or om det ska va folk-piss, men personligen har jag aldrig förstått den där jävla folle kulturen… Va faan..de e ju full man vill bli å bara glömma hela skiten.

Om ni hade varit brudar vem av er hade haft störst pattar?
FISEN: Challe har större sprit-pattar än mej så jag säger fan Challe.
CHALLE: Ja..jag kan inte annat än instämma… Man borde fan shapa till sej, men det är ju så jävla gött med öl och flåttiga pizzor. Kommer nog va fet fram till graven..hehe.

Är det inte skönt att ta en Horse-macka i röven och känna att hela arschlet somnar?
FISEN: Har fan aldrig provat. Vore kanske skönt, kan man ju skita på sej utan att skämmas. Sist jag tog affe så nojjade så jävla mycket att jag stängde in mej i en trång garderob och vägrade gå ut innan alla på festen hade lämnat Mackans läga. Fick för mej att ingen skulle få se att jag va påtänd. Psykos om nått. Fucked-up all day..de e Min melodi de.

Sofie Zelmani, fan va benen skakar när man runkar.
FISEN: Nu är vi där igen.. Brukar ni gå på antikrundan också, hur gamla är ni egentligen? Sofi Zelmander är ju en jävla gammkärring. Vill man runka blåribban så plockar man ju fram skivkonvulutet till cristina agileras senaste eller nån klassisk våffla.
CHALLE: Orkar fan aldrig köra hissen ända upp, ska de va ska de va nå risigiga fylle-knull från den lokala pubben. Sen lura man dom å kliva upp och låta dom göra grovjobbet. Piss-ångest. Fyfann, vilka billiga luder det finns. Ojojoj..

Hur många strimmor har ni lagt på redaktionen?
FISEN: Vem fan bryr sej egentligen? Nu har du skitit i det blå skåpet, nu är det Krig!
CHALLE: Se fråga tre ele va faan de va..

Finns det några bra svenska kängband, förutom ert loppiga skitband då?
FISEN: Vafaan tror du dögrävarn. Nä den enda takten ska ju va d-takt har du inte fattat de än? På min stereo snurrar de mest: Dischange, Warcollapse, Moderat Likvidation, 3 Way Cum, Dödsdömd, Disfear (1:a plattan, sen gick det ju bara utför..), Meanwhile, Illdåd och så kungarna MOB 47 så klart!!
CHALLE: Givetvis så manglar ju WARVICTIMS råast…men eehh va fan, det finns en del vev-drag typ: Avskum, Meanwhile, Cimex, Martyrdöd, Warcollapse och Svart Parad. Annars så är det fan ganska pissigt i den svenska kängscenen idag. Tro fan de när man måste betala pengar för att kalla sej elit.

Hur många sidor ska en bra tidning va?
- Skiter fullständigt hur många sidor det e, bara det är rå-punk och inget tjafs!

Vad gör ni annars då?
- Krökar, slåss, vevar d-takt och skitliv! Precis som Moderat Likvidation. Roligare än så blir det faan inte!!

MTV?
FISEN: Jaha, kollar ni på sånt? Pimpade luder och tjacka-tjacka musik? När jag kollar på dumburken så blir det mest p-våfflor.
CHALLE: Kollar aldrig på tv. Har fan ingen, vaddå har jag missat nått?

Hur mycket skitskivor får ni in för recension?
- Orkar fan inte recensera allt vi får…är ju mest bara skit som dimper ner ändå. Skickar man recensinsex till oss så får man skylla sej själv! Kan ju sluta hur som helst. Fan vad ni tjatar om de där med resencioner. Låt oss va ifred, resencera själv då om de ska va!

Är det inte sjukt dåligt med handklapp i känglåtar?
- En känglåt består av: D-takt, distad gitar/bas och growlsång. Fatta! Handklapp är lika käng som att vara nykterist för fan!!!!!

Join some serious organizations.
FISEN: Hahahaha…skämtar du eller?? Hugg kuken av mej, ta ifrån mej alla punkvinyler, göm spriten…sen kanske jag skulle sluta glaffsa burgare på gyllene M:et och bli PK. Eller NÄ..De kommer fan aldrig å hända!! Här ligger en hund begravd kommer det stå på min gravsten. Fattar ni?
CHALLE: Torskat på engelskan. Fattar inte ett jota. Dra åt helvete!

Dåligt med limmisar?
FISEN: Nä, inte så värst. Har en barndoms kompis som jag brukar ringa i värsta fall när jag vill kliva på. Fast helt ärligt så blir det fan mest 30+ are på lokala pubben..hehe. Blir nog mer fetta när vi åker ut på turné med WARVICTIMS.
CHALLE: Hade en brud för nått år sen men hon drog. Tror inte att hon orkade hänga med i mitt tempo. Tyckte att jag söp för mycket gjorde hon också…brudar är fan skit!

Nån schysst pizzeria där ni bor?
FISEN: För faan. Snart lär man ju rulla fram som nå jävla blöj-fetto. Finns de nå bättre än bakis-pizza?
CHALLE: Billys funkar ju alltid. Bukfyllnad. Hehe 13spänn, som hittat!

Go Bananas.
- Kör upp den där bananen i arslet du! Jävla dögrävare! Förresten, BANAN är inte det ett kodord för att beställa hasch? Nu får du fan bjuda. Hördu det? Bjud på banan nu!!!

No comments: